Poskytli sme školskú výbavu 6 deťom

Na Slovensku sú základné školy oficiálne bezplatné. Realita je však iná. Poctivo pracujúci rodičia musia svojim deťom každý rok nakúpiť drahú školskú výbavu. Deti asociálnych parazitov dostanú od štátu všetko zadarmo. A to len preto, že ich rodičia sa o ne vôbec nestarajú a svoje deti často ani neposielajú do školy. Načo by sa aj starali, keď sa o nich postará štát? A ak náhodou niečo nedostanú, tak im stačí začať nariekať, vykrikovať reči o rasizme a hneď je o nich postarané ako v bavlnke.

V ĽS Naše Slovensko si plne uvedomujeme nespravodlivosť sociálneho systému, ktorý tu zaviedli všetky predchádzajúce vlády. Bohužiaľ, zatiaľ v parlamente nemáme dostatok poslancov na to, aby sme dokázali zmeniť celý systém.

Napriek tomu sa však snažíme pomôcť, ako sa dá. Preto sme sa rozhodli, že šiestim deťom (najmä zo sociálne slabších rodín) v Nitrianskom kraji darujeme základnú výbavu do školy. Výbava pozostávala zo školskej tašky, peračníku, písacích potrieb, zošitov, výkresov a ďalších užitočných vecí. Školskú výbavu odovzdávali deťom poslanci NR SR Milan UhríkJán Kecskésa príslušní okresní predsedovia ĽS Naše Slovensko. Deti mali z novej školskej výbavy úprimnú radosť. A to bolo najväčším ocenením aj pre nás.